Weekendje GenietenWeekendje Genieten
Forgot password?

Over Ons

Over Ons

imageframe-image

Wij zijn uw persoonlijke online reisadviseur die er voor zorgt dat u onvergetelijke reizen kunt boeken tegen de laagste prijzen!

Wij hebben géén dure winkels op dure locaties waar werknemers dagen zitten te wachten tot er iemand binnenkomt. Weekendje Genieten doet alles telefonisch en per mail en is hierdoor efficiënter dan andere reisorganisaties. Ervaren werknemers op vakantiebestemmingen dragen ook bij aan minder loonkosten, en daarmee gegarandeerd ook de scherpste prijzen. Alle leden van Weekendje Genieten kunnen exclusief gebruik maken van een persoonlijke reisadviseur welke de voordeligste aanbiedingen uitzoekt die voldoet aan uw wensen. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaalt..

Hoe werkt het?

Weekendje Genieten werkt met meerdere ervaren reisagenten om u te kunnen garanderen van de beste reis voor de scherpste prijs. Wanneer u zich aanmeldt voor een Weekendje Genieten lidmaatschap krijgt u allereerst een welkomstmail met uw speciale klantnummer. Het enige wat u hoeft te doen om gebruik te kunnen maken van onze reisadviseurs is een offerte aanvragen met uw speciale klantnummer in te vullen welke u met de welkomstmail worden toegezonden. Onze ervaren reisagenten zullen binnen 72 uur een offerte opstellen met meerdere opties voor de meest voordelige data welke voldoen aan al uw wensen. Wanneer u een keuze hebt gemaakt zullen wij u een factuur toesturen voor de desbetreffende reis, en zodra wij de betaling van u hebben ontvangen zullen we overgaan tot het definitief maken van uw boeking.

Daarnaast krijgt u als welkomstgeschenk een *GRATIS stedentrip voor 2 personen helemaal cadeau! Vraag uw offerte aan uit een van de 12 stedentrips. U zult binnen 24 uur uw reservingscode ontvangen.

* Seizoen toeslagen en/of eventuele belastingen zijn op eigen kosten van de reizigers

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij hebben géén dure winkels op dure locaties waar werknemers dagen zitten te wachten tot er iemand binnenkomt. Weekendjegenieten doet alles telefonisch en online en is hierdoor efficiënt.

Alles gaat via het internet en veel selfservice. Vanzelfsprekend kun je ons bellen als je een vraag hebt, maar in principe is alles via de website te regelen. We sturen ook alles per mail, inclusief de reisbescheiden.

Weekendjegenieten heeft zelfs werknemers op de locaties van de vakantie bestemmingen. Hierdoor zijn onze medewerkers veel meer ervaren in het geven van adviezen over de bestemmingen. Ook de loonkosten zijn hierdoor veel lager.

Geen dure reclame campagnes. Je kent ze wel, al die reclames op TV of in de kranten. Dat kost bakken met geld. Dat doen we niet.

Wij van Weekendjegenieten vinden klant tevredenheid zeer belangrijk. Om u (en anderen) goed te kunnen helpen met uw klacht is het van belang dat wij contact met u kunnen hebben. Om deze reden vragen we u uw gegevens achter te laten zodat wij met u contact hebben om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen. Aarzel niet om ons te bellen, onze klantendienst zal u klacht naar uw tevredenheid oplossen.

info@weekendjegenieten.com Telefoon: NL: (+31) 857 325 995 | BE: (+32) 280 839 67

U kunt uw reis boeken door de volgende stappen:
– Klik op een van de reizen die u heeft gekozen.

– Ga naar de “offerte aanvragen” bij een van de reizen.

– Vul uw klantgegevens in en druk op verzenden.

– Ontvang geheel vrijblijvend 1 offerte met diverse mogelijkheden, kies een van de mogelijkheden.

– Beantwoord deze offerte door aan te geven welke optie u kiest en ontvang een factuur voor deze reis.

– Zodra de betaling bij ons binnen is krijgt u een bevestiging van uw boeking en de vouchers voor uw welkomstgeschenk per mail toegestuurd en kunt u heerlijk genieten van uw reis.

U kunt zich afmelden door een mail te sturen naar: info@weekendjegenieten.com

Wij zullen ons uiterste best doen om uw reis te boeken, maar mocht u niks ontvangen neem snel contact op via de mail:

info@weekendjegenieten.com Of telefonisch: NL: (+31) 857 325 995 | BE: (+32) 280 839 67

Jazeker. Als dank voor uw aanmelding ontvangt u geheel gratis een vakantie naar keuze. De keuze bestaat uit 12 stedentrips. U betaalt alleen voor luchthavenbelasting en een geringe seizoen toeslag. De enige voorwaarde is dat u klant blijft bij Weekendjegenieten ..