Weekendje GenietenWeekendje Genieten
Forgot password?

Parijs

PARIS

Bestemmingen vanuit Utrecht/Antwerpen-Parijs per bus

4 dagen/3 nachten

Lichtstad Parijs. Neem met ons de bus naar de stad van de liefde, waar ons uitgebreid programma uw verblijf onvergetelijk zal maken.

We stappen in Utrecht of Antwerpen op de autobus en rijden een zestal uurtjes zuidwaarts richting Parijs. De chauffeur zal onderweg stoppen zodat u de kans hebt enkele drankjes en snacks te kopen. We raden aan dat u ook iets meeneemt voor in het hotel, aangezien de bars van veel hotels vroeg sluiten. Uw hotel bevindt zich in een van de voorsteden van Parijs, op een halfuur van het centrum met het openbaar vervoer. Bij de check-in wordt u verwelkomd door onze Nederlandstalige gids.

Onze gids zal vanaf acht uur ‘s morgens beschikbaar om u te helpen uw bezoek te plannen en en u te helpen interessante excursies in ons programma te boeken.

10:00 Vertrek aan het hotel. Voor zij die niet wensen deel te nemen aan onze excursie vandaag is er vervoer voorzien naar Place de L’Opera.

11:00 Superprogramma Parijs en bezoek een het Louvre. Prijs: 50€

Dit is een rondleiding langs de mooiste plekjes voor sightseeing van heel Parijs. We gaan langs de wereldberoemde Kathedraal van Notre Dame, de middeleeuwse conciergerie op het centrale eiland Île de la Cité, de wijk het Louvre; en Place Vendome met zijn elegante winkeltjes. Uiteraard vergeten we niet langs te gaan bij de beroemde plaatsen Rue de la Paix, Place de la Concorde, de kerk van le Madelain en het Dom des Invalides waar Napoleon begraven ligt. Hierna bezoeken we de Eiffeltoren en de Champs Elyseés. De excursie eindigt aan de voet van Montmartre. Hier nemen we het treintje naar de top van de heuvel, waar we kunnen genieten van een gezellige maaltijd met zicht op Parijs. Hierna keren we terug naar de bus voor een bezoek aan het Louvre. Dit bezoek is inbegrepen in de prijs. Er zal ook tijd zijn te shoppen in Caroussel du Louvre, het nabijgelegen ondergronds winkelcentrum.

18:15 Nachtelijk Parijs 40€

Met een nachtelijke cruise over de rivier Seine, gevolgd door een rondrit, komt de lichtstad pas volledig tot zijn recht.

20:00 Rendez-vous aan het trefpunt om de niet-deelnemers op te pikken en avondmaal.

21:00 Terugkeer naar het hotel

9:00 Vertrek aan het hotel voor zij die niet wensen deel te nemen aan onze excursie vandaag. Er is vervoer voorzien naar Place de L’Opera.

10:00 Rondleiding: Romantisch Parijs. Prijs 50€

De rondleiding begint met een vertoning van “Paris Story” een multimediashow waarin Victor Hugo ons de geschiedenis van Parijs illustreert, van de vroege Romeinse tijd tot nu. Om 11 uur brengen we een bezoek aan het beroemde grootwarenhuis Galleries Lafayette. Vanaf het dakterras van dit iconisch gebouw hebt u een prachtig uitzicht over de lichtstad. U hebt ook tijd om te lunchen in de vele gezellige bistro’s in de buurt. Om 13u30 bezoeken we het domein van Chantilly. Dit is een groene plek van historisch belang. Het kasteel van Chantilly staat in een park en is volledig omgeven door water. Chantilly is ook wereldberoemd om de paardendressuur en hier vinden we de mooiste paardenstallen ter wereld: de Princes de Condé. Hier vinden we ook le Museé Vivant du Cheval (het Levend Paardenmuseum), waar er dagelijks verschillende paardenshows zijn en 31 kamers met tentoonstellingen.

18:30 Cabaretvertoning. Prijs: 40€

We worden vervoerd naar cabaret “La Belle Epoque” voor een typische cabaretvertoning inclusief diner.

8:00 Vertrek aan het hotel. Zorg er a.u.b. voor dat uw bagage al mee op de autobus zit aangezien we misschien niet meer langs het hotel zullen rijden. Voor zij die niet aan onze excursies naar Disneyland of de Champagnestreek wensen deel te nemen is er vervoer voorzien naar Place de la Bastille

10:00 Champagnestreek of Disneyland. Prijs: 50€

U kunt met ons mee naar de Champagnestreek, waar we een champagne-kelder bezoeken om verschillende wijnen en champagnes te proeven. Na een hartige lunch die inbegrepen is in de prijs, bezoeken we de historische stad Reims, waar alle Franse koningen gekroond werden.

U kunt er ook voor kiezen naar Disneyland Parijs te gaan. In dit wereldberoemd attractiepark is plezier gegarandeerd voor jong en oud.

Offerte Aanvragen